wie zijn we?

Hallo, ik ben Vanessa Soete 


De vroegste herinneringen aan mijn naaiavontuur dateren van toen ik nog een klein meisje was en een eerste naaimachientje kreeg van mijn ouders. Met een oude lap stof probeerde ik een eerste broek te maken, al slaagde die poging niet helemaal. 


Tijdens mijn eerste jaar secundair startte ik de opleiding kleding, waar ik mijn eerste echte naaiervaringen opdeed. De zitzak die ik toen maakte, staat nog steeds te pronken op de kamer van mijn zonen en de broek die ik toen stikte werd gedragen tot er niets meer te dragen viel. 


Na mijn tweede jaar werd de opleiding stopgezet en kwam ik in een totaal andere richting terecht. De naaikriebel kwam op volwassen leeftijd echter terug en zo volgde ik 15 jaar geleden een avondopleiding kleding. 


Nu, 15 jaar later, voel ik dat de tijd is gekomen om mijn kennis en ervaring te delen met iedereen die graag de passie voor de naaimachine wil leren kennen!  


Zowel voor beginners als gevorderden organiseer ik naaiworkshops, -cursussen en privélessen (kleding en accessoires). Daarnaast vind je in onze winkel een ruim aanbod aan stoffen en naaibenodigdheden. Benieuwd naar wat Happy button allemaal creëert? 

Erkend lesgeefster bij: 

openingsuren:


maandag: op afspraak

dinsdag: op afspraak

woensdag: op afspraak

donderdag:

9u tot 11u30 en 13u tot 17u30

vrijdag: 13u tot 17u30

zaterdag: 9u tot 16u00

elke eerste zondag van de maand:

9u tot 11u30

Copyright. All rights reserved. BTW: BE0651845839

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren
'); fbq('track', 'PageView'); };